Renkli Kadınlar: Lütfiye Nacak

Yaşadığı bir travma sonrası kendisiyle ilgili çıktığı yolculuk devam ederken 3 yıldır regresyon terapistliği yapan Lütfiye Nacak, regresyon terapisinin ne olduğunu ayrıntılarıyla anlattı…

Yaşadığı bir travma sonrası kendisiyle ilgili çıktığı yolculuk devam ederken 3 yıldır regresyon terapistliği yapan Lütfiye Nacak, regresyon terapisinin ne olduğunu ayrıntılarıyla anlattı…

Spritüelliğe ilginiz nasıl başladı?

Almanya doğumluyum. 6 yaşıma kadar orada kaldım. Çocuk kalbiniz oraya ait olmadığınızı biliyor. Çünkü farklı davranıyorlar. Ne yazık ki Türkiye ye geldiğimizde de Almancı olarak ayrıma uğruyorsunuz. Anlamlandıramıyorsunuz nedenini. Çocukluktan itibaren insan psikolojisi hep dikkatimi çekmiştir. Belki de bu farklılıklar nedenini anlayabilmek içindi. Nedenini bilmeden psikolojiye özel bir ilgim oluştu.

2016 yılında çok sevdiğim birisini kaybettiğimde yaşadığım acı katlanılmaz boyuttaydı. Bu yolculuğa kendi şifam için çıktım. Dergahlar, inziva kampları nefes terapileri ve regresyon terapi. Kendi şifam için çıktığım bu manevi yolculukta ruhlarına dokunabildiğim danışanlarımı Yaradan’ın mucizesi olarak görmekteyim.

Yaşadığım bir travma sonrası kendi manevi yolculuğuma çıktım. Amacım kendimi şifalandırmaya çalışmaktı. Bu şifa yolculuğunda Yaradan’ın mucizesiyle karşılaştım her an. Başkalarına dokunabildiğiniz her an aslında şifa kendinize doğru akmakta. Önce birçok dergâhı dolaştım. Sonrası yolum Konya ya Mevlâna Hz.lerine çıktı. Yürümeye yeni başlayan çocuklar gibi her adım bana muazzam bir heyecan verdi. Teknik anlamda reiki, nefes terapistliği, regresyon terapistliği olarak   devam etti. Her terapi seansından sonra kendimi şifalandırdığımı gördüm. Çünkü size gelen danışan da sizin enerjinizde geliyor.

Yolda olmak çok güzel. Her karşılaşılan yolcu, ise size şifa vermekte.

Röportajımın Devamını Renkli Kadınlar Sitesinde Görebilirsiniz…

RÖPORTAJ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN